Kontrola v Motole

17.05.2012 12:21

Dne 3.5.2012 jsme nastoupili s Adámkem na kontrolu očiček v celkové anestezii, bohužel náš pobyt v nemocnici se prodloužil. Adámkovi operovali pravé očičko. Operace probíhala laserem na snížení tlaků. Vidění na obě očička 3,2, trochu se začínáme propadat v grafu, ale stále bojujeme. Máme nové brejličky: vpravo -1,5/80, vlevo +0,75/10 + levé očičko kontaktní čočka +8.

Musíme se objednat na neurologii, čeká nás magnetická resonance.

Vracíme se na endokrinologii, Adámkův růst se zastavil. Musíme podstoupit testy na růstový hormon. Pokud se potvrdí, že nám chybí, budeme muset píchat každý večer růstový hormon.

—————

Zpět


Kontakt

Janeta Svobodová, DiS.


Anketa

Znali jste význam slova katarakta a hypotonie, než jste přišli na naše stránky?

ANO
91%
1 559

NE
9%
148

Celkový počet hlasů: 1707


Cd

      Dekujeme tete Dagmar za deku z lasky pro Adamka a polstarek pro Kubu.


DĚTSKÉ OKLUSORY

!!!Maminky pozor!!!.

     K dětským oklusorům výrobce dodává samolepky, které se lepí z vrchu, zřejmě pro dobrou motivaci dětí. Musela jsem je nalepit, jelikož si to můj starší syn přál, ale pozor Adámkovi je 8 měsíců a samolepku si pořídil odlepit a strčit si ji do pusy, začal se kuckat a rychlým zásahem mého manžela se naštěstí nic hrozného nestalo. Nalepila se mu na hořejší patro a museli jsme ji odlupovat. Je to velice nebezpečné. Lépe tyto samolepky nenalepovat, hlavně u malých dětí.

 

 


Náš Adámek je šikula, zlomil brýle za 2000,- a to mají být nerozbitné.

Adámek si s tou zlomenou nožičkou málem vypíchnul očičko, jsou nebezpečné.